За нас

AР Комерс ЕООД е българско търговско дружество, специализирано във вноса и търговията на световно признати марки в производството на композитен кварцов камък – Çimstone, Belenco и Coante. Собственикът, Ани Хинова, има една основна цел – да принесе своята положителна енергия към клиентите си, към техните домове и работни места, чрез красивите, естествени продукти, на базата на технически кварцов камък.

Първоначално, компанията се фокусира върху камък Çimstone – създаден от кварц, красив и вечен. Това е материал с доказано качество, надеждност и красота, разработен по утвърдената италианска технология Breton. Но АР Комерс и Ани Хинова не спират до тук, а продължават своето развитие и днес те внасят още видове висококачествен камък, като Coante и Bеlenco.

В момента компанията предлага огромно  разнообразие от цветове и повърхности, подходящи за всеки вкус и дом. Технологията на производство Breton позволява производство на кварцови повърхности, които освен визуална стойност, добавят и функционална такава към помещенията.

За АР Комерс удовлетвореността на клиентите и щастието в очите им са основен приоритет. Именно затова компанията се стреми към предоставяне на все по-богато разнообразие от технически кварцов камък, както и разрастване на бизнеса не само в България, но и в чужбина.