За Cimstone

Когато чуем за технически камък, ние първосигнално се сещаме за кухненски плотове, евентуално за гърбове на кухни, а може би и за мивки, изградени от този материал. Знаем сигурно, че можем да го използваме много удачно и за интериора в банята.

Освен тези няколко по-стандартни решения, обаче, техническият камък Cimstone, oт фирма AР Комерс, може да се прилага и при облицовки, настилки, стълбища, както и при някои още по-нестандартни решения като плот под камина или облицовка на ТВ стена, или дори при изработка на някои мебели като масичка, тоалетка, рамка за огледало и други.

Какви са предимствата на тези нестандартни приложения на техническия камък Cimstone – създаден от кварц, красив и вечен? Никак не са малко!

Един от най-важните плюсове, може би е, разнообразието от цветови приложения и шарки, които могат да се подберат и комбинират в атрактивни вариации, така че да се постигне уникален визуален ефект.

Не е за подценяване разбира се и здравината, и издръжливостта на материала. При настилките и стъпалата това е изключително важно, особено когато става дума за обществени помещения с висок интензитет на човекопоток.

Не на последно място, трябва да отбележим, че техническият камък притежава сходни естетически характеристики като тези на естествените мрамори и гранити, но има много по-добри технически качества: еднородност, здравина, гладка повърхност, блясък, слаба абсорбция. Няма пори и се обработва лесно.

Като следствие на тези технически предимства, техническият камък Cimstone остава предпочитан избор и заради лесната поддръжка и запазване на първоначалния му вид за години напред. А за да получите повече информация на вашето конкретно запитване, моля попълнете формата за обратна връзка под статията и наш представител ще се свърже с вас до 24 часа.